Om

Hej, jag heter Ingela och VÄLKOMMEN till min hemsida. Med min kamera målar jag och skapar en bild av skuggor, ljus och rörelser. Jag fascineras av folk i rörelser på gatan och jag älskar att fota oarrangerat och spontant som jag tycker är både spännande och intressant. Jag fotar inom många kategorier men jag har valt att lägga ut mina STREETart bilder här.

När jag var liten älskade jag att teckna/måla, jag kände harmoni och glädje när jag fick vara kreativ. Tusch, kritor, pastell eller vattenfärg allt var lika kul. Men saken var väl den att jag inte lyckades så bra, men intresset har alltid funnits att vilja skapa.

När jag började fotografera så upptäckte jag efter ett tag att jag kunde måla med min kamera, att jag kunde skapa något. Många anser att en fotograf alltid ska prestera med 100 % skärpa. Jag fotar alla mina Streetart i oskärpa, och det fascinerar mig, att varje bild jag fotat aldrig kan återskapas. Det gör väl mina bilder unika hoppas jag.

Mina bilder är oftast omanipulerade, men i mappen KONST har jag manipulerat, förändrat bilderna något från ursprungsbilden.

Jag hoppas att jag kan få er till att stanna en stund för att titta in på min hemsida, och kanske ni kan ge någon kommentar om vad ni gillar eller inte gillar. Mina bilder är upplagda i jpeg ca 1075 x 700 och mina sparade NEF filer fotade upp till 6000 x 5000 pxl.